Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Friday, 22 April 2011

KAwAN

SALAM,

  Sejak aku kerja ni, lama dah tak lepak dgn geng2 aku , selalu dulu hari2 main futsal, merayap pergi bandar,
haha, miss time2 macam tu, lebih kurang 4 bulan dah macam tu, :-(

   Dari pagi pukul 8 aku dah pergi kerja, pukul 5 baru balik , malam je la ada masa nak lepak, tapi malam aku penat pulak, diorang pulak sibuk dgn study, ad yg nak SPM, nak keluar rumah pon susah,adehh2
  aku ingat lagi time dulu2,ada team futsal , team kompang,kadang2 nak beli kasut pun sama2,semua beli warna sama,,XD, tp sekarang aku da jarang nak join semua tu, aku sebok sangat, harap korang boleh handle la team2 kite ni ea time aku tkde nih


   AKU MINTA MAAF SANGAT2,

nanti ada masa, kita pergi makan ramai2 ,aku support semua,,hee,


OKE, SALAM












  

   
  

TEAM KOMPANG

aku harap tanpa aku, korang boleh cari leader baru keyh, =D

kalau ada jemputan kahwin lagi,pkul kompang uh, KASI GEGAR ITU MAJLIS !!!,haha

2 comments:

sha said...

aktif jugak ek? bagus la.. main kompang.

sharul said...

aktif ler, hehe. na kawen t jmput aw, XD