Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Wednesday, 27 April 2011

KERJA oh KERJA~

SALAM

 pejam celik pejam celik, dah 4 bulan da ku kerja kt kdai makan WARONG ATAP uh, macam2 kesengalan da aku jumpe kt situ, dgn pekerja nye , plnggn nyee, semua sngal2 ,hahahax.

meyh aku kongsi sket KESENGALAN-KESENGALAN yg aku lalui nih

SENGAL 1

dtg la sepasang suami isteri yang sweet nih, duduk meja depan
aku biase ler, pg amek order,

aku:  ye, nak minum pe?
isteri:  erm, bagi akak sirap bandung ea

order plak suami dea

aku:   abg? na mnom pe?
(lme die pikir)
suami:   bagi abg limau ais jek
 isteri : EH ABG NI!. ada plak order ais, order la kopi jantan ke, radix ke, kasi tenaga sket, abang tu lembek

BHAHAHA!(dlm hati)aku tahan jek nak gelak, korang paham ap maksod isteri dea an,,hahax. KALAU YE PON JGN LA CAKAP KUAT2 AKAK OII! XD


SENGAL 2


aku amek order

aku:   abang nak mnum pe??
cstomer:  erm ,kasi abg MILO KOSONG ea

aku pon bla nak pergi tmpat buat air, jup lg dea leh pggl blik,

cstomer: dik2, MILO abg tu buat kurang manis ea,,

BHAHAHA! ap ke sengal la die nih, da kate MILO KOSONG, mana la ltak susu, mmg tak mnis tros la.
 WAKAKAKAKAKA~

KEYH, tu je dulu nak share, ada byk lagi sbnarnyer, nnt la aku post lagi, sket2 la ,,ngeh3,

ape2 pon , tr0s follow aku keyh, SALAM

4 comments:

sharul said...

comment2

faten said...

taley blah macik tuh ! haha lagiii lah ?ta puas gelak nih .agaga

sharul said...

haha,

sharul said...

sket2 la,,ngeh3