Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Thursday, 28 April 2011

KERJA oh KERJA~(PART 2)

SALAM


hehe, ni aku nak smbong KESENGALAN-KESENGALAN time kerja nih, smbungan dri post kat bawah tuh, kali nih aku nak kongsi plak KESENGALAN yang aku sendiri buat , wakaka~

SENGAL 3

ad sorang pakcik nih datang , pkcik ni kire slalo gak la makan kat situ, aku layan jela macam biase, amekkn nasi, order air, die un ddok makan, ........... abis jek die makan , kebetulan plak aku lalu meja die,
die panggil :

pkcik:   dik2, amekkn pakcik SPANA

(aku pelik gak, ape ke hal pkcik ni mintak SPANA, nak btukang pe?)

aku pon pegi la stor carik , brapa lame aku carik ,ta jumpe2,.. da mlas nak carik, aku pon pegi la kt pakcik tu balik,

aku:   pakcik, SPANA takde
pkcik: takde?.. erm, takpe la,
(die dox2 jup ps uh blik)

lps uh ade akak yg kerja situ tye aku,

akak:  dik, pkcik td mntak pe,?? akak tgok adek pg stor td,
aku:   die mintak SPANA, plik tol pkcik uh, 2 yang sy pegi stor,
(akak tu da gelak2),, jup lg die ckp

akak:   DIK, "SPANA" yg pkcik tu mintak bukan SPANA buat btukang  tu!!!!, die mintak PENCUNGKIL GIGI(smbil tjuk pncugkil gigi uh kat atas meja), tu org pnggil SPANA, bwat korek gigi!

aku: ye ke kak??? BHAHAHAHAHA!! sampai tduduk aku gelak, adehhh, baru trasa sengal nye aku time uh,,  =D

cube korang bayangkn klau aku crik SPANA kt stor td tu jumpe, ps tu pegi bagi pakcik tu, " PAKCIK, NAH SPANA",,,kah3,, tak ke bguling pkcik tu ktwe t,, hahax,,,,, XD



SENGAL 4

datang makcik ni nak bungkus lauk, dia juz pegi duduk je, tak pegi tngok pon lauk yang nak kne bungkus sbb die da tau ape yg die nak, die pnggl aku.

mkcik:   dik2, tlong mkcik bngkus lauk IKAN KACI ASAM PEDAS sekor
aku:   oke2,

sbnarnye time tu aku bru2 je masok kje situ, aku tak tau IKAAN KACI tu camne..huhu(SENGAL)
aku pegi balik kat makcik tu

aku: mkcik, sy sbnanye tak tau ikan kaci yang mane satu, makcik bole tlong tnjukkn tak? lgpon ni mkcik punye, bole mkcik plih2 na yg besa ke yng kecik,

nak tau ap mkcik tu jwab??

mkcik:  OH,,senang je,MKCIK CDANGKN KO PEGI KAT IKAN TU, KO TYE NAME DIE SAPE,, KLU DIE KATE NAME DIE KACI, KO BUNGKUS TROS DIE!..



BHAHAHAHA!, kat depan mkcik tu jugak aku gelak,haha,  adeh,, mkcik2, da tua2 pon melawak lagi,, haha XD


keyh. tu je tok arini,, BELAMBAK  lagi pngalamn aku keje situ, klau nak tau , tros follow blog aku keyh, JGN LUPE COMMENT!

SALAM =D

            

2 comments:

faten said...

hahaha gelak guling2 .naim un sengal .hahak :P

sharul said...

hahax. sengal mse tu jea, =D