Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Friday, 29 April 2011

KERJA oh KERJA~(PART 3)

SALAM


Hehe, macam biase la, aku nak smbung lagi cerita SENGAL aku,
arini spesel sket, arini aku nak cerite pasal MAK NYAH, haha,
macam mana prangai diorang kalau datang makan kedai aku, =D




SENGAL 5

dalam pkul 3 petang tu, kedai dah lengang ,cstomer pon da takde, mlepak je la keje aku ngn geng2 keje aku, lame gak lepak, dalam 10 minit gitu,  ade la dalam 5 orang nih, sume besar2, hehe, dengan rmbut style trojan ad, style pacak2, dengan pakai rntai nye., dlam hati ku, (perghhh, ni mesti gengster nih)

da diorg msok tros pergi tempat lauk, tngok2, aku pon ready kat tempat nasi nak cedokkan nasi, aku tanya:


aku:   nak nasi??
cstomer 1:   a'a. kasi AKAK nasi 1 yee(ckap style maknyah)
aku: (dlm aty) perghhhh!! AKAK?? BHAHAHAHA!!!!..

pakai sume mcm gngster,taaaaaapii, AW! AW!.. kah3
yang tu oke lagi, yang lagi sorang nih

cstomer 2:   dik, kasi akak nasi sparuh je ye,(maknyah gak)
aku:  yela,(jawab prlhan coz thn gelak) hahax.

jup g die leyh cakap

cstomer 2:nape adik tnduk je nii,, senyum la sikit, akak baru nak bgurau tawww!!. (maknyah)

perghhhhhhhh!!,,BHAHAHA!! .lg la btmbah aku nak gelak, die bule plak nak bgurau..iyakkkk. geli seHH!!!


da amek order air sume, ku anta order, tros aku pegi tndas,,
coz,,AKU TAHAN NAK TGELAK TU SMPAI NAK TRKENCING!.. haha.dlam tndas tu gak aku gelak puas2,,haha  ADEH2!


SENGAL 6

time nih, rmai gile cstomer , memang sebk gile arh, tga sebok2 tu aku prasan ade sorang laki ni masok ,rmbot pnjg perang, tp muke, sumpah aku ckp ,gngster , tp skali dea jalan,, BHAHAHA, tgelek-gelek mcm itik .. haha, nseb aku pnday tahan nak gelak,

die pegi tmpat lauk, bdiri kat situ tngok2.. dalam ati aku..PERGHHHH!! LENTIK BEBB! bhahaha,,,,ps uh die duduk ,
lame gak la die dduk, aku da prasan die dduk tros pegi amek order

aku:   ye, nak minom pe??
die:   mmmm(mmikir),, air ape yg sedap ek??
aku:   ade plak tya blik ngn aku(dalam aty)...mmm. sume sedap abang/akak(aku tak sure nak pggl y mne, haha),
die:   erm, mcm ni laaa, awk bagi je air pape, air yang awk suke,
AWAK SUKE SY PON SUKE!. (bygkn ckp style maknyah ps uh mate jeling2 aku mcm nA ngorat)..PERGHHH.. SUMPAH GELI+NAK GELAK!
aku:  ha? erm ,yela!

aku jalan sket, jaoh sket dr meja die, smpai tsmbur aku gelak,,KAH99


OKE, 2 je crite tok arini ,BYK lgi crite aku nak stury nih, tggu n dont forget drop ur comment. time kasehhhhhh!!!


SALAM

2 comments:

faten said...

aw aw cter maknyah .hahak paleng sengal !

p.e.y.u.z. said...

akak-akak tu tak bersalah ponn.janganlah gelakkan mereka