Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Thursday, 21 April 2011

BENGANG!!

status mase menaip:DEMAM :-(

tension arini, nta apcl ttibe saket tkk, batok,pning kpale, sume pnyakit ad, :(, tyme na pg kje tade plak rse, time kt tmpt kje mule arh,
        tp aku thn, kje jek smpai ptg, bygkn arh aku time 2, rse na tumbang pon ad, nseb la ada panadol, makn sbijik rse lega sket, ps uh tga2 kje leyh plak 1 pyakit ni dtg ,SEDU.. perghhhhhhh!! punye la byk air suam aku mnum x ilang2 gak, smpay aku tmbok dada aku , da geram sgt, ,
cuba bygkn aku tngah2 amek order uh smbil SEDU


aku:cik nak ek mnom pe ek??


cstomer: teh o ais limau


aku:teh ek o ais ek limau??


cstomer:(angguk)

perghh!! segan gile klau mcm 2, tu klau sorg cstomer, cube bygkn klau order 5 6 org 1 meja,tak ke bratus2 kali aku sedu ?

hush, ksiannye aku time uh, :( nseb bek jugak la arini x rmai org

yg cstomer nye plak sume vavi,, sume nak cepat jek, nseb la aku ni pyabar :P.,SABOR JELA!!
tu kalau ikot kn hati, mmg da rmai cstomer kne maki ngn aku arini,

tp ad 1 cstomer nih, meyh aku cite sket

da dlm kol 5 ,kdai un da nk ttup, ad la 2 org polis nih masok na mnum, aku klau time2 cm2 mmg aku mls na mng'oder, so, aku biar je la, dlm hati, (perghh, time2 cmni la bru nak masok) , aq da siap2 mnyapu, die leh ktorkn blek an,, PANAS2!!

ps uh die oder air,,,dlm 5 mnit gitu, die nak oder teh tarik plak, die pggl aku.

die:adik: mintak teh tarik 1


aku:maaf pkck, kitorg da kmas la, srbuk teh pon da buang.


die:LA SAPE SWOH BUANG, SY PNAT2 DTG SINI NAK MNUM!!!(mnengking)

perghhhhhh!! kpale otak die, aku gak yg kne mrah , sape swoh die dtg lmbt, aku da pns2+ tgah demam die leh tngking2 plak an, aku da bgg

aku:PKCK NI APCL?? SAPE SWOH DTG LMBT2,KDAI NAK TTOP BRU NAK MASOK, APCL X PG KDAI SBLAH JEK!!,SITU BUKAK 24 JAM!!
twos aku blah

huh,puas hati aku, ni la fes tyme aku sound cstomer cmtu, pegy mati la ko nak ckp pe lg, ape aku kesah,

toke tade time uh,,slmt la aku, klau x mgkin aku kne buang kje kowt,huhux,

da kms2 twos aku blek,, gaji un aku x amek

aku pon x sngke aku boleh jd cmtu arini, huhu GILERK ARHHHHHH!!

keyh,, 2 jek nak post

SALAM

0 comments: