Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Sunday, 28 August 2011

BALIK CUTI RAYA

SALAM ,


pejam celik pejam celik dah dekat sebulan puasa,dapat cuti seminggu , budak-budak UiTM semua sebok la nak balik,ada yang balik awal, macam roomate aku, hari rabu dah balik, pehhhh jelez gak an, dia kata kelas dia semua dah ganti,, ,


         Aku kalau boleh memang nak balik awal, dalam hati ada gak rasa macam nak skip kelas. haha, tapi hari jumaat tu ada Quiz pulak, pergi jela, lagipon memang aku da bli tiket hari Jumaat , tgah2 kelas tu ada je lagu raya berkumandang , haha, ,bese la tu an, dalam hati tak sabar rasa nak tggu kelas geometry habis, ada budak2 kelas yang lepas kelas terus gerak balik, 






haha, ni la suasana lepas habis kelas , yang perempuannye bciom-ciom, haha, yang lelaki pon nak semua steady je, cool an, budak2 laki kelas aku memang cool    :p. oke la, tu je nak story, daaa


SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI :)




     

Saturday, 27 August 2011

Cik . R :-)

SALAM


Cik .R?? nak story sikit pasal seorang gurl yang telah memancing hati aku nih, cehh haha, aku kenal dia masa modul ,(tak kenal pon), act, first jumpa la,,kitorang satu group, tapi tak berbual pon, kenal la skit2 dalam facebook, chat2, aku layan jela , ps uh 1 hari ni die msg aku, aku layan jela ,and makin hari makin selau la msg die, n dup dap dup dap timbul la perasaan sket2 , memandangkan aku tgah single , so on je la,,hehe.and 1 hari tu rasmi la kami berdua bersatu :D


    Kitorang selau jugak la jumpe, dah dekat an, huhu, lepas fes tyme klua ngn dea aritu, lepas tu selalu je nak jumpe, jln2 pusing U, lepak2 , sahor sama2, bbuke sama2 , semakin hari semakin sayang, huhu,


APA YANG AKU SUKA PASAL CIK. R??


1.happy go lucky
2.senyuman die
3.banyak cakap(sesuai dgn aku yang pendiam nih)
4.pandai jugak buat aku gelak.
5.pandai sangat hargai aku.
6.aku suka bile die cakap Jepun, hee
7.Dia sayang aku,Aku sayang dia <3
   NI PALING PENTING!!!! :-D




Cik R
APA YANG AKU KAGUM PASAL DEA?
1.boleh main gitar
2.kreatif
3.pandai speaking Jepun

masa besday aku aritu 23/8, Cik. R ade bagi something yang sangat-sangat aku suka, sangat-sangat buat aku terharu, sangat-sangat buat aku sayang kt dea, hehe

adiah ari jadi dari Cik. R
hoho,dia bagi masa kitorang lepak kt pondok tngah2 kolam lepas penat berjalan pergi bazaar. 
Masa dapat adiah ni ,bahagia sgt , syum je aku time tu, kalau bole aku nak berenang dalam kolam gaya kupu2 mcm atlet olimpik tu, , nak menunjukkan rasa bhagia aku tu, haha,

adiah ni dia buat sendiri,siap ade poem lg yang dia buat sendiri, , trharu aku!! hee


p/s:tengs ye wak , saya hrgai sangat adiah ni, sy jaga baek2, I LUV U SO MUCHHHHH "Cik. R"!!!!!! :-D





Saturday, 20 August 2011

BEZNYER BALIK!! ~lalalala~XD

SALAM,


19/8/2011,lebih kurang seminggu sebelum raya, kali kedua aku balik ke rumah lepas cuti mid sem aritu, balik sebab nak jumpa dengan paklong aku balik dari oversea, maklumlah setahun sekali je balik, kalau tak balik tak dapat lah na bjumpa, minggu depan (raya) dia dah balik America, so, nak taknak kena lah balik minggu nih kalau nak jumpa,. Member2 semua tak balik sebab minggu depan nak balik lagi, and sebab diorang dah balik minggu lepas tinggal aku sorang-sorang, kali ni bia aku plak tinggal kan diorang ramai-ramai,  =D.
sampai-sampai rumah online facebook ,dgar2 crita UiTM blackoutttt!!!, HAHA, aku takde blackoutt, nampak sangat aku ni bawak tuah kt UiTM tu, :P TDDMKA,(Tngn Di Dada Mata Ke Atas),hahax


       Aku balik sama2 dengan kazen aku, dia skrg Part 6,course sama dengan aku (quantitative science),, bilik dia pon tak jau dari bilik aku, aku ajak lah dia balik Mersing sebab dia pon belom dapat jumpa lagi pklong kitorang,.


      Excited gile nak balik, yelah aku jarang balik, bagi diorang yang dah selalu balik tu biasa lah.Sampai Mersing dalam pukul 6 petang, ayah aku amek kat bus station,masok je kereta,bpk aku ckp
"balik ni cepat-cepat mandi, arini kita bbuka ramai-ramai dekat rumah atok," ,huh, tkejot gak aku, ramai-ramai?? sape lagi balik, takkan la paklong aku balik bawak family dea, stahu aku dea balik dengan family 3 tahun sekali, masok rumah aku letak beg, turun dapor tengok mak aku tga masak mee goreng (mee goreng mak aku sedap!!haha). Aku salam and pelok die, "banyak masak, nak bawak pegi rumah atok ea?. sape je lagi yang balik??" , and then mak aku cakap ada saudara aku dari Kota Tinggi dan Segamat balik,  ouh, baru aku tau,,  


        Sampai je rumah atok, aku nampak dah kereta saudara-saudara aku. huhu, gembira hati tengok rumah atok aku meriah,hehe, macam menyambut kepulangan aku, cehhhhhh, haha. Sementara tunggu berbuka, sempat lagi aku ngn sepupu2 aku main bola, haha, 


          Juadah bebuka puasa, pehhhhh tak payah cakap lah, 2 meja sambung pon tak muat, beznyeeee!! slalu makan nasi bungkus jek, tak nasi bungkus makan kt masjid dalam UiTM tuh, huhu, first time brbuka bersama family,meriah seyh!!, haha, tambah pulak sdare2 aku dari Kota Tinggi nih suka bercakap haha, memang tak senyap arh time makan tu, bising jek, aku je yang diam, sebab aku ni sbnarnye memang PENDIAM, 
HEHE!


         Da abis makan ,solat , lepak la depan tv ,huhu tengah2 layan tv ,ternampak lah satu benda yang aku gila2 kan, iPad, haha, tkejot aku, ni mesti paklong aku punya nih, aku amek, test power,  bukak game ANGRY BIRD, perghhhhhh bez gile ,, tu kalau dapat 1 tu, tak klua rumah aku, haha, lama mengadap bnda alah tu sampai x prasan jam dah pukul 10 malam tuh,,


        Spupu aku sorang ni pulak ajak pergi jalan2 bandar Mersing, haha, aku join la, mklom lah, da lama tak mrayap bndar ,pergi pasar malam, tade nak bli ape2 pon ,juz jalan-jalan, lepak2 kat bandar baru tu,huhu


        Esoknya pulak, lepak2 ngn member kt bndar, hehe pegi CC maen game, lame da xmaen same2,
time berbuka pergi bazaar dengan family ramai2, tercapai hajat aku nak pergi bazaar, ingat balik sekejap tak dapat pegi,huhu,, macam-macam gak beli, teringin nak rasa sotong bakar, pegi la beli, walaupon sambalnyee da abis, hehe, malmnya plak org pergi solat terawih aku pergi tengok bola dengan member2, haha ape nak jadi!, lepak kat bndar baru lagi, 


        21/8/2011, hmm, arini da nak balik, jup lagi ,bas aku pukul 10, malas btol nak pack barang, haih,
minggu depn balik lagi cuti raya, hehe, aku harap meriah lagi la rumah atok aku minggu depan, jyeahhhhhh
=D