Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Sunday, 11 December 2011

HADIAH DARI SI DIA

SALAM

lame gile x update blog, maklum lah aku kat U ni susa nak dapat line, selalu open facebook jela, tu pon lembb cm siput...

tapi hari ni rasa macam rajin plak  nak update, sebab aku pinjam P1 4G membe aku ni,sementara belum pulang ni baek aku update blog yang dh bersawang ni,, hehe,, lagi pon aku ada sesuatu yang nak  dikongsikan...

Malam tadi, Cik . R tiba2 ajak aku jumpa  kejap , aku pon xtau knape, rindu ke?? haha,, sebab dia balik JB,ada kerja yang dia kene buat ngn kawan2 dia ,so sabtu ahad x dapat la nak jumpa,,

tapi aku plek gak , takkn stakat nak jumpa kejap je,, kalau betullah rindu mesti dia ajak lepak lame2 , pegi minum ke.HAHA!

 Mule2 die ajak jumpe pukul 8.30 gitu laaa, tapi tunda pukul 10 lbeh sebab dia ada dengan group kelas dia..

K la, jumpe la kol 10 lbeh tu dekat kedai makan depan kolej aku tu ,,

n then dia cakap "awak,saya ada nak bagi sesuatu ni",



,actually, aku dah dapat agak sebab dari mula aku nampak dia, dia asyik masokkan tangan dia dalam kocek sweter die je.. hehe

pastu dia kluarkan lah hadiah tu , dia bagi aku.,,
time tu mulut aku dah x bole nak tutup da senyum, haha :)
situasi aku masa tu, aku nak tengok je muke comel die tu lame2,

nak tunjukkan yang aku sangat suka, tapi x boleh, t aku yang malu ,HAHA!
sebab aku ni jnis xboleh tenung muka pompwan lame2,
so, aku cakap jela "trime kasih",

pastu aku bukak la nak tengok apa hadiah dia bagi tu,,



click to enlarge



,seutas jam.hehe,dia beli masa balik JB..
aku suka jam ni,, design die smart,.. dah bukak tu aku saje2 je suruh dia pakaikan, HAHA!!
(gedix btol),.. bia la awek aku!! :D, haha

dia pon beli jugak ,,same je macam ni, tapi dia punya pompwn punye design laa..

 terharu sangat  sebab dia sentiasa ingat aku even  tgah sronok jalan dengan kawn2 dia ,
 ni lah tanda dia pandai hargai aku,

terima kasih Cik. R..<3
sayang kaw!


k la , ni je dulu nak kongsi dengan anda sume,,
daa

SALAM.

0 comments: