Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Tuesday, 13 September 2011

BERSAMAMU

SALAM


   Pejam celik da nak habis da semester 1, minggu ni aku da mula xde kelas , pikir2 memang taknak balik ,tapi disebabkan ade hal aku terpaksa la balik dalam minggu study week ni, minggu depan aku da start nak final exam.
,
    Aku decide la nak balik semalam secepat yang boleh, kebetulan pulak Cik.R pon nak balik jugak, die dok JB, tiket balik Mersing takde aritu, So aku kene la naik JB dulu then bru amek bas pergi Mersing, kitorang decide nak balik sama , dalam pkol 11.15 pagi gitu kitorang gerak pergi stesen bas Segamat, lepas dia setelkan semua kerja dia and lepas hantar kad pelajar .


    Sampai stesen bas dalam pukul 11.30 cmtu la, then pergi beli tiket kol 12, pstu kitorang pergi makan dulu sebab aku blom makan lagi, (huh,order punye la power, makan  x abis ,membazir)haha,..


     Punye la sejuk dalam bas ,pulak lupe na bawak sweter,perghhhh,aku ngan Cik.R, smpai kaki naik atas nak mngecutkan badan ,  sampai terpikir nak amek kain langsir bas tu buat selimut, HAHAX,


       Aritu memang aku rasa bahagia sangat dengan dia, memang sehari tu aku dengan dia je, time dalam bas bile dia pandang mata aku, aku try jugak nak pandang mata dia, wlaupun sbnarnya aku tak boleh, haha...(poyo)
time tu dalam hati aku "BERTUAHNYA AKU DAPAT DIA NI, HARAP AKU KEKAL DENGAN KAU CIK R",  <3, macam-macam cerita kitorang bual, yang banyaknye tentang dia la, aku dgar jek, hehe, sebab aku ni bukan pandai bercerita sangat. 


       Sampai JB dalam pukul 3 , pergi cari tiket aku dulu, cari punye cari dapat la tiket pukul 5.30, so ade mase dalam 2 jam stngah, lame lagi tu,dia boleh nak ajak aku pergi rumah dia,,haha, memang tak la, segan beb ,So, dia nak teman aku sampai aku naik bas, dia msg mak dia bgtau,
Kitorang pergi makan ,jalan2 kat sekitar Larkin Sentral tu jek,, snap2 pic, memang rasa bez sangat arh, hehe, bahagia ngan dia , :D..

   
   
Rasa sekejap je dah pukul 5.30, so ,pegila kt bas platform 33, rasa taknak plak tinggalkan die an, rasa nak date sampai malam, hehe, tapi takpe la, nanti cuti kita date lagi, bye :D
"akusayangkauCik.R"


     

     

0 comments: