Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Thursday, 22 December 2011

RINDU

SALAM


         Petang ni aku sepatutnya ada KOKO, petang ni semua KOKO sukan kena dengar ceramah kat DST, tapi aku x pegi sebab minggu lepas coach aku cakap dia takde minggu ni, so dia bagi kitorang tanda tangan kedatangan untuk minggu ni,so, dah tanda tangan buat apa nak pegi lagi, HAHA, jahat an,,

         Disebabkan tu, aku sorang2 la kat bilik ni,......

act, aku  takde pape pon nak story ,juz nak luahkan yang aku RINDU kat seseorang ni,,huhux,,rindu sangat sampai aku terpikir nak masokkan dalam blog ,

        Ni lah kalau sorang2 dalam bilik, kan bez kalau dia ada ngan aku skrg ni, duduk sebelah aku,baring kat bahu aku, teman aku tgok crite Running Man ni, haih, beznyeee!!!!


p/s: CIK .R, teman la aku, 
     aku rindu kaw sangat2 lah!!!! 
       

Ni cuti mid sem dah dekat dah, seminggu lah tak dapat jumpe die,, hwaaaa!! mesti parah rindu aku kat dea nanti,, :(


miss u! miss u! miss u! miss u! miss u!
miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u!








Tuesday, 13 December 2011

M.......A.......L........U

SALAM..

        hola, malam tadi aku ada la terbaca comment kat facebook seseorang ni.. cerita pasal aku..humm
aku sbnarnya rasa bersalah sebab mesej tu cerita  buruk pasal aku,,

      Dia kata mulut aku kurang ajar., panggil dia nama bukan2, aku tak tahu lah siapa yang aku panggil dengAn nama yang bukan2 tu.. tapi aku rasa aku takkan panggil orang dengan nama yang bukan2 selain dari sebab nak bergurau, tapi dalam comment tu ,budak tu marah gila kat aku sebab tu, tapi aku rasa mungkin gurauan aku tu terlebih kot. mungkin salah aku jugak..

       Aku ni jenis yang pendiam,pemalu, tapi sebelum jejakkan kaki kat U, aku dah tekad nak buang rasa malu yang terlampau ni,,, sampai nak tengk muka orang masa tengah bercakap dengan dia pon aku macam tak boleh, pastu nanti ada lah orang cakap aku ni sombong,..tolong lah paham ,aku seorang yang sangat pemalu...

        oke,sambung lagi, disebabkan aku dah bertekad, aku kene lah selalu bercakap, bertegur sapa dengan orang ,supaya aku dapat lawan rasa malu aku yang melampau ni... termasuk juga bergurau,, aku suka tengok orang senyum,ketwa bila aku berbual dengan orang tu, gurauan aku tu hanya nak mengeratkan hubungan sillaturahim he,, juz fun2,, takde niat nak sakitkan hati orang lain,, n lagi 1 nak bagitau,, aku ni bukan jenis yang senang marah,, so takde la perasaan nak balas dendam or nak buat jahat kat orang sangat..dalam kelas pon kalu masa sekolah menengah aku takkan bercakap selagi cikgu x suruh aku bercakap ,macam dia soal ape2 ke, baru aku brcakap...



          Tapi kat U ni ,dalam kelas aku bising, lagi sekali aku cakap aku nak buang rasa malu aku tu, so, aku tak lah takut nak tanya sesuatu kat lecture tentang apa yang aku xpaham...mungkin ada yang cakap aku ni mengganggu..annoying, hmmm,, sori la k kepada sesiapa yang rasa terganggu tu,, . aku sedar x semua orang suke kite wlaupun kita ni kononnye la ramai peminat .. mesti ada certain2 yang x suke ...


       KALAU ADA seseorang yang kenal dengan aku dari kecik tu, mungkin paham aku ni macam mana, n mungkin terkejut bila dia tengok perangai aku sekarang ni...

       
KEPADA YANG SAKIT HATI KAT AKU, AKU NAK MINTAK MAAF SANGAT2,
HARAP KORANG PAHAM KENAPA AKU JADI MACAM NI, SEBAB AKU NAK BERJAYA DALAM HIDUP AKU,, (rasa malu ni sebenarnye jadi penghalang aku nak berjaya)...
     


#AKUSUKABERGURAU#

SEKIAN.

Sunday, 11 December 2011

HADIAH DARI SI DIA

SALAM

lame gile x update blog, maklum lah aku kat U ni susa nak dapat line, selalu open facebook jela, tu pon lembb cm siput...

tapi hari ni rasa macam rajin plak  nak update, sebab aku pinjam P1 4G membe aku ni,sementara belum pulang ni baek aku update blog yang dh bersawang ni,, hehe,, lagi pon aku ada sesuatu yang nak  dikongsikan...

Malam tadi, Cik . R tiba2 ajak aku jumpa  kejap , aku pon xtau knape, rindu ke?? haha,, sebab dia balik JB,ada kerja yang dia kene buat ngn kawan2 dia ,so sabtu ahad x dapat la nak jumpa,,

tapi aku plek gak , takkn stakat nak jumpa kejap je,, kalau betullah rindu mesti dia ajak lepak lame2 , pegi minum ke.HAHA!

 Mule2 die ajak jumpe pukul 8.30 gitu laaa, tapi tunda pukul 10 lbeh sebab dia ada dengan group kelas dia..

K la, jumpe la kol 10 lbeh tu dekat kedai makan depan kolej aku tu ,,

n then dia cakap "awak,saya ada nak bagi sesuatu ni",



,actually, aku dah dapat agak sebab dari mula aku nampak dia, dia asyik masokkan tangan dia dalam kocek sweter die je.. hehe

pastu dia kluarkan lah hadiah tu , dia bagi aku.,,
time tu mulut aku dah x bole nak tutup da senyum, haha :)
situasi aku masa tu, aku nak tengok je muke comel die tu lame2,

nak tunjukkan yang aku sangat suka, tapi x boleh, t aku yang malu ,HAHA!
sebab aku ni jnis xboleh tenung muka pompwan lame2,
so, aku cakap jela "trime kasih",

pastu aku bukak la nak tengok apa hadiah dia bagi tu,,



click to enlarge



,seutas jam.hehe,dia beli masa balik JB..
aku suka jam ni,, design die smart,.. dah bukak tu aku saje2 je suruh dia pakaikan, HAHA!!
(gedix btol),.. bia la awek aku!! :D, haha

dia pon beli jugak ,,same je macam ni, tapi dia punya pompwn punye design laa..

 terharu sangat  sebab dia sentiasa ingat aku even  tgah sronok jalan dengan kawn2 dia ,
 ni lah tanda dia pandai hargai aku,

terima kasih Cik. R..<3
sayang kaw!


k la , ni je dulu nak kongsi dengan anda sume,,
daa

SALAM.