Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Thursday, 5 May 2011

FEEL err,, hurm :-(

td si A*** ttibe text, ex aku dulu

hello

heyyy, apsal ko text aku lagi, ko nak ape??

sy juz nak bgtau awk ,sy da nak smbong blaja da kt kota tinggi, sy da bhenti keje,maaf klau ggu,

(rse besalah plak) err, oh yeke?, erm, sury yerr, , tahniah wk, blaja btol2 yek,

ermm, oke :-), sy doakn awk dpt twrn UPU tuh, wk, sy nak mntak maap psl dlu

oke, time kaseh, ermm oke2,tayah pkir lg, anggp je mcm x blaku,

time kaseh wk, oke tana ggu awk da,kim slm budq2 tmpt kje sy, gudluck naim~

sme2,oke, t sy kim slm, tengs :D

tkejot aku, tibe2 text aku, rupenyer nak gtau die da smbong blaja,ptot la aku x nmpk die smenjak 2 menjak ni,rupenyer da benti keje.

p/s:wk, tahniah, maap tengking2 awk, blaja btol2 yek, sy doakn awk bjaye,



hmm,ape ptot kite bwat klau org cmni?? aku rsa bsalah, rsa mcm aku ni kejam sgt, :-(

2 comments:

gadis statik said...

lol..gile garang tol..hihi..
dah follow awak...jum follow saya balik =)

sharul said...

haha. erm, okkey, fllow u