Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Sunday, 15 May 2011

KERJA oh KERJA~(part 5)

SALAM


arini aku last keje kat WARONG ATAP tu, huhux, rasa sedih pon ada, rasa sekejap jek,da la, nak smbung crite sengal nih

SENGAL 1

datanglah 2 mamat perang ni, dengan pakai uniform askar an, sorang dgn misainye, perghhh, garang  nmpak, lg sorang biasa jek, order la, tgah2 order tu

                                                            teet teet, teet teet,

hoho, askar yang biasa ni punye enpon byi, mesej la tu, da order tu pegi antar order, dari jauh aku nmpak mamat 2 orang nih main enpon jek, lantak die lah, aku nak myebok bwat pe, hahax

ps uh, air die ,antar ar, smpai meja die, bunyi lgi si askar biasa tu

                                                          teet teet, teet teet

hmm,bunyi mesej lg la tu,aku da anta bla ar,,
dalam 5 minit gitu, mknn diorg siap "nasi goreng kampung" kot tak silap aku.
aku lagi la yg pegi anta,smpai je kt meja ,aku dga

                                             i want nobody nobody but you,
                                             i want nobody nobody but you
                                             .........

hoho, enpon sape plak nih, full volume plak uh,blkg meja askar ni ada cstomer pompuan,
"enpon die la tu"

oh,slah jangkaan aku, aku nmpak askar yang misai uh angkat tepon,,

BHAHAHAHAHAHA!! die punye enpon,

SEDAP RINGTONE! =D, muke gngster, ringtone lagu nobody, hahax, x tahan nak gelak ouh, wkaka~

"MUKA LEGEND, HATI CUTE"


 SENGAL 2

sblom nih aku tak pnah crita yg kat kedai nih ad sorang pkerja yg agak2 "straight" sket an,hehe HA!, ad sorang akk nih,. ad ksengalan y die buat

ada 1 time nih orang rmai, jadi kitorang kne keje cepat, sblom cstomer duduk kitorng da amek order  an,haha, so , klau dah mcm ni tak tau la cstomer sume dduk meja mane dgn berserabot rmai org an,

yg kwan aku nih da pning ,so die order air ,kat bwah kertas die tlis perwatakan 0rg tu, so, nnt senang lah org yg hntar air crik tuan punye air tu,

ad 1 nih die tlis

                                     BAJU MERAH, MUKA PENOH JERAWAT

bhahaha, jaat tol. aku tgok pon tgelak,
oke ,lpas air die siap, akak yg aku ckp straight nih buat rajen plak na anta air uh, 
die bace die pon pegi carik tuan punye air tu, aku fllow blkang tkot tslh antar,

hmm,smpai meja org uh, "btol la air org nih"dalam hati. lega la sebb akak nih antar tmpat yang btol
tp ada 1 ksengalan y die buat,hehe

smpai je meja org uh,die pegi tnye cstomer tu, XD

"makcik ke pakai baju merah dgn muka penoh jerawat???"

BHAHAHAHAHA! aku kt blakang da segan ,astaga! knape la die pegi tnye cm tu, tgok je kan da ckop. tayah la tye cm uh, nseb la cstomer  x marah, hahax sengal2!

oke, tu jek tok kali nih, nantikan CERITE SENGAL strosnye


SALAM!

0 comments: