Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Tuesday, 19 July 2011

HAI, SOME U STORY

SALAM

hmm, suda lama taak post, da naek bersawang blog, semenjak smbung blaja kt U nih, tade masa tros nak update blog, kat sana susah, wifi ada tp mcm takde, so aku just guna klau btol2 perlu jek,


meyh aku crite sket pngalaman aku slps 2 bulan kt U tuh,


fes nak crita, pasal roomate aku, hehe, yela ,org pling dekat ngn kita kat sana an,
oke, roomate aku oke jek, sume baek2, 1 bilik 4 org
faiz, bob, mawi, aku.  mmg the beST r diorg nih,


yg lagi best nye, roomate aku sorg nih(mawi). org mersing gak,
haha, mmg kbetulan ,seng la nak balik, bole sama2 an,
aku crita lbih la psl dea coz dea part 1,sama ngn aku,
aku rasa mmg brtuah la dpt roomate cm die nih, sbb die ni pon jnis kuat bersukan gak, mcm aku
so, senang la petang2 nak ajk berjoging an, hehe, bola pon boleh maen, same jugak mcm aku ni yang gile bola, mempunyai klebihan mlot yang sntiasa brcakap, haha, bgoz la, sbb aku ni jnis pendiam, klau dea xde, sunyi kot rasa blik ,(tpi kkdg aku grm sbb aku xboleh nak bckp) haha!


oke, strosnyee nak crite la sket psal mmbe lame aku nih, FARHANAH ATIQAH,
dea pon dapat kat segamat gak,
hoho, aku rasa die kwn yg pling lama aku knal kt uitm tu, dari skolah rendah, naek skolah mnengah mmg kitorg same jek, tp fom 4 die pndah JB, tp kt U jumpe balik, wakaka, tak sangka plak an,





crita plak psal kelas akuh, yang diberi nama JCS1131A
dlm kelas ni juz ad 5 laki jek daripada 28 , haha so  ada 23 pompwan la
(ckop kuota), ada lbih lg tu, haha

emmm, oke la klas nih, bez gak r, mmg riuh sket, tp oke la
aku suka!


dari tarikh start masok aritu 21/5/2011 smpai la hari sabtu lps  16/7/2011 ,aku mmg stay kt U tuh, x pnah blik,
haha, gile kan, mmbe2 aku sume selalu jek blik, ad yang tiap minggu balik, tapi aku bru ni la blik, cuti mid sem,cuti sminggu, ni la tyme nak tulis blog nih, haha


blaja dkt U sgat jaUh berbeza dgn  skolah, suasana yang sangat berbeza, tiada lagi uniform,tiada lagi perhimpunan, kena pandai berjimat, n yang paling penting tiada lagi istilah "study last minute"
anda akan menyesal jika  berbuat begitu

SALAM



DOAKAN KEJAYAAN AKU DI SEMESTER 1 NI
:D


0 comments: