Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Saturday, 23 July 2011

SUNYI :(

xtau la na post ape, tp aku nak post sebb ni jela time nak post , lepas ni dah balik U tu takde masa dah, dengan wifi nye bengong,


 ermm, sbnarnye  aku mmg ad 1 benda nak dluahkan nih, tp rsaw plak an,


oke,aku crite secara selamat, aku ada sdeyh la dgn seseorg nih, kadang2 aku ni mcm org bodoh je die buat, aku ni macam tade pape , aku dah lama sabar sbanrnye, tapi nak dilepaskn sabar ni pon x boleh,
apa aku boleh buat, so, aku kena sentiasa bersabar , nak lagi tepat, "ditelan mati emak,diluah mati bapak"
ha, mmg bole digunapakai la peribahasa ni dengan keadaan aku skrg.


aku kekadang rasa malas nak fikir pasal ni,xde pekdah, tp aku x boleh elak, aku mesti nak tringat,
dah bila tringat tu mula r nak berangan bnda2 yg bwat aku x senang , haih :(


aku slalo rasa SUNYI. .. lagi2 masa fes2 time masok U dulu , aku ni x pnah dok asrama, 
mula2 smpai biase la, dgn takde mmbe lagi an, perghh, rasa sunyi jek, 
ha! time ni aku perlu sangat seseorang tok teman aku, naikkn mud aku , tapi takde , klaw roomate aku klua an,
dox la dlm blik sorg2 ,haih bosannya, ape aku nak bwat, mesti aku tringat kt seseorang nih,
harap2 boleh la tlong teman aku, aku sllo gak mesej die time2 cmtu,
tp bile takde respon tu, haih, sdehnye rase, :(, rsa mcm orang tak dihargai, 


aku harap lepas ni ada lah orang yang boleh sentiasa teman aku bile2 masa jek.
aku perlukan orang mcm tu  :(

0 comments: