Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Sunday, 8 May 2011

FUTSAL I METRO ZON SELATAN

SALAM


haa!, tgok paper nih. ZON SELATAN MERIAH!!!!

hehe, ada 372 team yg masok kali nih, team aku salah satunya, team aku bernama  (jeng3) VIVO BONITO!!  haha, nama mcm gempak an ,tp main taklah segempak mana ,biasa je.

team aku kira boleh dbanggakan jugak. lepas peringkat kumpulan ,kalau nak dibandingkn ngn team lain yang dtg dari selangor, KL, n lain2, team aku nih main TANGKAP MUAT jek, pemain die main amek je mana sempat, ada orang mersing. JB, haha, yang lagi best, tak pernah ada latihan pon, tu oke lagi, 1 team ad yang tak kenal pon ada, hahax, gile!!,  contoh dia keeper kitorg , org JB, kitorang tak pernah kenal pon die, smpai sana boleh tanya " Eh, mane keeper kite??", padahal budak tu kt sebelah kitorg jek, HAHAX

okeh, cite pasal main, FIRST MATCH: kitorg lawan FERROR FC, perghhh!!, team besar nih, coz aku tengok kat baju coach die siap ada laman web team, ape nta web die, aku dah x ingat, nak dibandingkan dengan team kitorang memang jaoh beza. lawan la, nta pape kitorang main,  hancus!!!, haha, kne 3-0, ps uh last2 kitorg
dpt gak gol, aku y score, HEHE, (x pyh bngge la , da kne 3-0),


oke, SECOND MATCH: kitorang lawan SALZURAN FC, huhu, tgok orang die bsar2, da cuak sket, tp main jela, first2 kitorang kene 1-0, tak smpai sminit, kitorang plak gol, kali nih, geng aku score, tp aku y tukang past kt dea (haha, nak jugak), so, 1-1, main punya main, GOL!!!!, team kitorang gol. kali ni aku yg score, rembatan dari tngah gelnggang, (ha!, kali ni bole bngga =D), so, kedudukan 2-1. time nih, kitorang main bertahan jek, last2 raph tiup wisel ,,WUARGHHHH!!  MENANGG!!!, haha, dalam hati aku,"ada gak menang team tangkap muat aku nihh", haha, yang lagi best, aku score gol kemenangan, hahax


so, kitorang lepas peringkat seterusnya, team aku diundi lawan team SAMURAI FC, huhu, (ad kene  pncung dengan pedang samurai. hahax). PRITTT!!, main la, mule2 team kitorang kene dulu 1-0, pastu kitorang balas balik, AKU SCORE LAGI! hahax, kwan aku rembat, keeper tahan terlepas, aku sambung hehe, so, 1-1. last2 diorang  score lagi .. 2-1 , :(, lemah smangat aku, kitorang da usaha sehabis baik, akhirnya, raph tiup wisel,  tamat la perjuangan team aku, smpai di situ jek,

hurm, takpe la, team aku semua rase mcm tak sedih pon, sebab kitorang tak target team kitorang boleh lepas sampai sini, huhu, nak tau apa target kitorang?? target kitorang cuma dapat buat gol ,x kesah menang ke kalah, tapi, kitorang dapat lebih dari tu,  HAPPY gile beb!, sape sngka


bagi diri aku plak,aku puas sebab aku dapat buat 3 gol, sekali gus jadi TOP SCORER dlm team, wakaka~

da kemas2 ,bertolak la balik, dalam pkul 4 pagi baru kitorang semua smpai rumah,

aku tak dapat nak amek gmbr time kat sane sebab tak bwak kamera, henset plak sorg2 abis batery huhux, tak dapat nak kongsi gmbar dengan korang.

oke, 2 jek na story dalam entry nih, tengs bace =D


SALAM

0 comments: