Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Wednesday, 4 May 2011

PRESENT! whaaaaaaa~ =D

SALAM

dalam beberapa hari ni aku sdeyh je an, ad 1 bnde yg wt aku epy , , huhu, mcm x pcaye pon ada, nak tau??

aku dpat adiah dr SOMEONE(capital F*******), hahahahaha, (syum jek nih). hehex~
aku x sngke!, x sngke! and x sngke!.. waaaa, epynyeee!!!

nak jugak die bg aku present nih, aku just memaen jek, tp x sngke dea bg btol2,
TENGS YE AWK!! bwat susa2 jek,


                                        ni la PRESENT nyer: TOTAL 90 SHOOT 3 L-IC




tgok muke tlmpau epy, da mcm apa da, hahax


hoho, muat2  =D


aku sesaje crite kat dea yg aku ad men futsal I-METRO, cakap nak beli kasot bru, tapi belum smpat aku bli
dea da bagi,post kat aku gune post laju, mgkin tkot x sempat smpai sblom sbtu nih, hahax, save duit aku RM200,


TENGS!!
TENGS!!
TENGS!!

CAPITAL F

SY AKN JAGE BAEK2 KASOT NIH,

DAN 

SAYA SNGAT MENGHARGAI PMBERIAN NI

=D


SALAM

0 comments: