Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Monday, 2 May 2011

BUZY N hurmm :(

SALAM

da bape ari aku skip dlu nak post, ni bru dapat coz aku buzy sket, spupu aku btunang,
so, kene la lepak rumah dea beberape hari nih, nak post, un9 fb, sume mmg ta smpat arh,,

AND "hurm" kt tajok uh psl DEA,
tga mrajok skang, sebab aku bgurau, dea taching, trok sgt kot gurauan aku tu,
bace dea pye blog, sumpah kcik hati, tp ap boleh buat, aku yang slah, na kecik hati bukn ade ssape nak amek tau pon, smpan jela kcik ati ni,huhu PADAN MUKE KO!!

p/s: sy minta maaf lagi sekali, sy takde niat lngsung nak ckp awk mcm tu, sy cuma BGURAU, bukan MNGATA, maaf, lepas ni sy tak bwat lg,sy takkn bgurau mcm tu lg, maaf

SALAM

0 comments: