Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Saturday, 14 May 2011

KERJA oh KERJA~(part 4)

SALAM

da bape lama tak update blog nih, aku malas arh, byk story nak crite, lagi2 pasal kerja aku, hahax, byk bnda sengal baru nak crite, yang lama2 pon x abis lagi, da lupe da pon,hehe,tape2 kali ni aku crite byk mane yang sempat, oke, jom sambung THE SENGAL STORY =D

SENGAL 1

datanglah 1 fmily nih duduk kat meja 12,rmai gak anak2 die. sume kcik2, mase tu aku hntar air kt meja sebelah die(meja 11), da hntar aku letak dulang datang balik order, smpai kt meja die, aku dgar ank dia cakap "ayah2, lawanye straw tu, wrna wrni" smbil tgok air meja 11 td,huhu aku buat tak tau r,  amek order

aku: air ape??

so, sume sbot la air masing2, milo ais,teh ais, epal ais la, sumenyer ais, huhu, sume da order, jup lg ank die mngarok

anak 1: ayh. adik nak straw wrna merah

klau da sorang bbunyi, yng laen2 pon ikot buat gedix arh," nak wrna kuning,"  "nak warna hijau"  macam2 warna mintak, da 1 keje aku nak tlis wrna straw pulak ,ADEHHH hahax. macam-macam.

aku sabo jela, dlam hati aku, "sabo jela, budak2, biase la tu",

da abis sume mintak, aku pon bjalan la nak pegi antar order, jup g bapak die pggl, 

"adeh, ape lagi la pkck nih, ni klau x order air suam mesti nak air kosong" dalam hati.

aku pegi la, "ye pkcik?

die sengeh2, aku da sedia da nak tlis nih, jup g die ckp

"ERM, PAKCIK NAK STRAW WARNA KUNING TAW!"

 bhahaha,aku ingat ank2 die je bgedix, ngn bapak2 pon same hahax, aku x tulis pon, aku pusing bru aku tulis, sebb aku nak tgelak,=D


SENGAL 2

aku duduk la brehat da penat2 uh, jup g ade sorang mkcik ni dtg dok meja sebelah aku, (erm, tak payah cite pasal amek order arh), da lame die dduk, jup g henset die bunyi, die bace2, tibe2:

"SIAL,VAVI ,KUANG AJO BTOL LA, X GUNE PUNYE ORANG"(bygkn la mkck ckp cm uh)

tkejot akuh, ttibe je  mkck ni, apsal an, bace mesej pon cm gitu skali. ps uh die dtg kt akuh,

"eh, apsl dtg kt aku plak, mmpos aku"dlm hati,

mkcik:dik2, bole tlong mkcik replykn mesej ni tak, cakap kat die MAKCIK DTG SINI BUKAN NAK BCINTA , MKCIK NAK CARI KERJA"

rupe2nye ade laki nak cple ngn dea, tp dea taknak, korang bygkn mkcik da tue gitu nak cple2 lagi, BHAHAHAHA,

aku amek enset die, kat ats tlis

FROM: pakwa 4

BHAHAHAHA!, sumpah aku da tak tahan nak gelak, kt situ gak aku lepas, haha,

smbil reply tu la aku gelak jela, da siap ,aku bagi blik enset die, tros pegi tndas, (tmpat y selamaT tok lepaskan segala gelak) ,hahahahax

keyh, penat da nak taip, lenkali post lg, bye, tros follow,

bye, SALAM

0 comments: