Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Sunday, 8 May 2011

UNIVERSITI MENANTI

SALAM

6/5/2011, aku dapat tawaran masuk U, (UiTM), happy gile!! huhu, tapi masa tu,, tak tau lagi kat mana ,dia juz bagitau dapat U apa je. tempat die bagitau esok,aku punyalah berdoa dapat kat melaka, sebab pe nak melaka?? err err, sebab err, seb sebab ,sebab tu la, hehe, sebab tu sebab tu  <3, HEE
,

7/5/2011, aku tak cek lagi sebab tak sempat, aku ada lawan futsal (post bwah tu), erm sampai je rumah pukul 4 pagi tu, teros cari laptop, bukak, berdebar-debar seyh, bukak2 je, ada tulis kat surat tawaran tu,


aku dapat dekat SEGAMAT, huhux, hampanya rasa masa tu, tak dapat MELAKA,

tapi aku bsyukur dapat jugak masuk U, x kesah la mane2,
bgos nye dapat segamat nih coz die bukan bndar besar, so ,aku x la sosial sgt t, belanja pon leh jimat,

p/s: kite still bole meet, segamat an dekat je ngn melaka, =D

keyh,SALAM

1 comments:

mottymot said...

goodluck !