Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Friday, 2 September 2011

HARI RAYAKU!!

SALAM


   hehe. dah lambat nih nak story siket cerita raya aku tahon ni yang kire best jugak, tape la, ni je time nak story,
       Sehari sebelom raya, aku bersama pakcik aku and spupu2 aku yang kecik2 mencurahkan tenaga mencantikkan rumah atok kitorang, mengecat rumah!, sehari dah nak raya baru nak cat, haha, jiran sebelah rumah siap sound "haih, orang dah nak raya ,kaw baru nak mengecat", ,, "eh3, suke hati la, aku cat jugak janggut kaw tu karang", cakap slow2 ngn kazen aku, hahax










HA, tu la hasil rumah atok aku lepas di cat, dapat jugak berbakti mencantikkan rumah atok aku nih, hehe,
        
      Malam raya, memang meriah , ramai saudara dah sampai, tengah2 aku lepak dok depan tv tu, ade la plak free show adek aku ngn kazen aku yang kecik2 nih buat, sakit perot gelak, haha  video
hehe, suare pecah sket, gambar  tak brape terang, coz aku rakam gune enpon murah aku ni jek, hehe
da lepas buat kecoh, semua terbongkang tido, haha

        Di pagi raya,pergi sembahyang raya di masjid jamek , pehhh, ramai gile orang, sampai bentang tikar ,pastu sembahyang himpit2, nak sujud pon susah, smpai orang belakang sujud ciom tapak kaki aku, haha .tapi dalam sempit2 tu dapat jugak sembahyang, oke lah.!!  Dah abis sembahyang keluarga aku macam tahun2 sebelomnya beraya lah dekat rumah atok aku yang kat mersing ni jek,  lame jugak tunggu nak bersalam, sampai tertido,dah dekat tengah hari baru lah beraya/bersalaman .
video


da abis sesi air mata , sesi fotografi plak , tahun ni baju aku kaler purple,semua gelar KELAURGA RIBENA!!
hahax
ada lagi sorang adik, tapi xnak amek gmbr ,merajok!

family lelaki

lepas sesi fotografi, sesi bagi duet raya plak, dihulur jugak kepada aku, so, orang kata rezeki jangan ditolak, so, aku kebas jela!! haha

oke, abis la , lepas tu semua da buat hal masing2, tapi sebelum tu kitorang berkumpul ramai2 ,berborak la macam-macam cerita, sorang2 mulut memang x boleh diam, riuh je rumah.haha,seronok gile!!
oke, tu je nak story dulu, penat dah menaip, hehe,harap korang boleh kongsi camna hari raya korang jugak, daa
tengs 4 read, 

BYE!!


0 comments: