Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Sunday, 28 August 2011

BALIK CUTI RAYA

SALAM ,


pejam celik pejam celik dah dekat sebulan puasa,dapat cuti seminggu , budak-budak UiTM semua sebok la nak balik,ada yang balik awal, macam roomate aku, hari rabu dah balik, pehhhh jelez gak an, dia kata kelas dia semua dah ganti,, ,


         Aku kalau boleh memang nak balik awal, dalam hati ada gak rasa macam nak skip kelas. haha, tapi hari jumaat tu ada Quiz pulak, pergi jela, lagipon memang aku da bli tiket hari Jumaat , tgah2 kelas tu ada je lagu raya berkumandang , haha, ,bese la tu an, dalam hati tak sabar rasa nak tggu kelas geometry habis, ada budak2 kelas yang lepas kelas terus gerak balik, 






haha, ni la suasana lepas habis kelas , yang perempuannye bciom-ciom, haha, yang lelaki pon nak semua steady je, cool an, budak2 laki kelas aku memang cool    :p. oke la, tu je nak story, daaa


SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI :)




     

0 comments: