Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Saturday, 27 August 2011

Cik . R :-)

SALAM


Cik .R?? nak story sikit pasal seorang gurl yang telah memancing hati aku nih, cehh haha, aku kenal dia masa modul ,(tak kenal pon), act, first jumpa la,,kitorang satu group, tapi tak berbual pon, kenal la skit2 dalam facebook, chat2, aku layan jela , ps uh 1 hari ni die msg aku, aku layan jela ,and makin hari makin selau la msg die, n dup dap dup dap timbul la perasaan sket2 , memandangkan aku tgah single , so on je la,,hehe.and 1 hari tu rasmi la kami berdua bersatu :D


    Kitorang selau jugak la jumpe, dah dekat an, huhu, lepas fes tyme klua ngn dea aritu, lepas tu selalu je nak jumpe, jln2 pusing U, lepak2 , sahor sama2, bbuke sama2 , semakin hari semakin sayang, huhu,


APA YANG AKU SUKA PASAL CIK. R??


1.happy go lucky
2.senyuman die
3.banyak cakap(sesuai dgn aku yang pendiam nih)
4.pandai jugak buat aku gelak.
5.pandai sangat hargai aku.
6.aku suka bile die cakap Jepun, hee
7.Dia sayang aku,Aku sayang dia <3
   NI PALING PENTING!!!! :-D




Cik R
APA YANG AKU KAGUM PASAL DEA?
1.boleh main gitar
2.kreatif
3.pandai speaking Jepun

masa besday aku aritu 23/8, Cik. R ade bagi something yang sangat-sangat aku suka, sangat-sangat buat aku terharu, sangat-sangat buat aku sayang kt dea, hehe

adiah ari jadi dari Cik. R
hoho,dia bagi masa kitorang lepak kt pondok tngah2 kolam lepas penat berjalan pergi bazaar. 
Masa dapat adiah ni ,bahagia sgt , syum je aku time tu, kalau bole aku nak berenang dalam kolam gaya kupu2 mcm atlet olimpik tu, , nak menunjukkan rasa bhagia aku tu, haha,

adiah ni dia buat sendiri,siap ade poem lg yang dia buat sendiri, , trharu aku!! hee


p/s:tengs ye wak , saya hrgai sangat adiah ni, sy jaga baek2, I LUV U SO MUCHHHHH "Cik. R"!!!!!! :-D





0 comments: