Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Thursday, 22 December 2011

RINDU

SALAM


         Petang ni aku sepatutnya ada KOKO, petang ni semua KOKO sukan kena dengar ceramah kat DST, tapi aku x pegi sebab minggu lepas coach aku cakap dia takde minggu ni, so dia bagi kitorang tanda tangan kedatangan untuk minggu ni,so, dah tanda tangan buat apa nak pegi lagi, HAHA, jahat an,,

         Disebabkan tu, aku sorang2 la kat bilik ni,......

act, aku  takde pape pon nak story ,juz nak luahkan yang aku RINDU kat seseorang ni,,huhux,,rindu sangat sampai aku terpikir nak masokkan dalam blog ,

        Ni lah kalau sorang2 dalam bilik, kan bez kalau dia ada ngan aku skrg ni, duduk sebelah aku,baring kat bahu aku, teman aku tgok crite Running Man ni, haih, beznyeee!!!!


p/s: CIK .R, teman la aku, 
     aku rindu kaw sangat2 lah!!!! 
       

Ni cuti mid sem dah dekat dah, seminggu lah tak dapat jumpe die,, hwaaaa!! mesti parah rindu aku kat dea nanti,, :(


miss u! miss u! miss u! miss u! miss u!
miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u! miss u!








0 comments: