Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Tuesday, 13 September 2011

BERSAMAMU

SALAM


   Pejam celik da nak habis da semester 1, minggu ni aku da mula xde kelas , pikir2 memang taknak balik ,tapi disebabkan ade hal aku terpaksa la balik dalam minggu study week ni, minggu depan aku da start nak final exam.
,
    Aku decide la nak balik semalam secepat yang boleh, kebetulan pulak Cik.R pon nak balik jugak, die dok JB, tiket balik Mersing takde aritu, So aku kene la naik JB dulu then bru amek bas pergi Mersing, kitorang decide nak balik sama , dalam pkol 11.15 pagi gitu kitorang gerak pergi stesen bas Segamat, lepas dia setelkan semua kerja dia and lepas hantar kad pelajar .


    Sampai stesen bas dalam pukul 11.30 cmtu la, then pergi beli tiket kol 12, pstu kitorang pergi makan dulu sebab aku blom makan lagi, (huh,order punye la power, makan  x abis ,membazir)haha,..


     Punye la sejuk dalam bas ,pulak lupe na bawak sweter,perghhhh,aku ngan Cik.R, smpai kaki naik atas nak mngecutkan badan ,  sampai terpikir nak amek kain langsir bas tu buat selimut, HAHAX,


       Aritu memang aku rasa bahagia sangat dengan dia, memang sehari tu aku dengan dia je, time dalam bas bile dia pandang mata aku, aku try jugak nak pandang mata dia, wlaupun sbnarnya aku tak boleh, haha...(poyo)
time tu dalam hati aku "BERTUAHNYA AKU DAPAT DIA NI, HARAP AKU KEKAL DENGAN KAU CIK R",  <3, macam-macam cerita kitorang bual, yang banyaknye tentang dia la, aku dgar jek, hehe, sebab aku ni bukan pandai bercerita sangat. 


       Sampai JB dalam pukul 3 , pergi cari tiket aku dulu, cari punye cari dapat la tiket pukul 5.30, so ade mase dalam 2 jam stngah, lame lagi tu,dia boleh nak ajak aku pergi rumah dia,,haha, memang tak la, segan beb ,So, dia nak teman aku sampai aku naik bas, dia msg mak dia bgtau,
Kitorang pergi makan ,jalan2 kat sekitar Larkin Sentral tu jek,, snap2 pic, memang rasa bez sangat arh, hehe, bahagia ngan dia , :D..

   
   
Rasa sekejap je dah pukul 5.30, so ,pegila kt bas platform 33, rasa taknak plak tinggalkan die an, rasa nak date sampai malam, hehe, tapi takpe la, nanti cuti kita date lagi, bye :D
"akusayangkauCik.R"


     

     

Friday, 2 September 2011

HARI RAYAKU!!

SALAM


   hehe. dah lambat nih nak story siket cerita raya aku tahon ni yang kire best jugak, tape la, ni je time nak story,
       Sehari sebelom raya, aku bersama pakcik aku and spupu2 aku yang kecik2 mencurahkan tenaga mencantikkan rumah atok kitorang, mengecat rumah!, sehari dah nak raya baru nak cat, haha, jiran sebelah rumah siap sound "haih, orang dah nak raya ,kaw baru nak mengecat", ,, "eh3, suke hati la, aku cat jugak janggut kaw tu karang", cakap slow2 ngn kazen aku, hahax










HA, tu la hasil rumah atok aku lepas di cat, dapat jugak berbakti mencantikkan rumah atok aku nih, hehe,
        
      Malam raya, memang meriah , ramai saudara dah sampai, tengah2 aku lepak dok depan tv tu, ade la plak free show adek aku ngn kazen aku yang kecik2 nih buat, sakit perot gelak, haha  video
hehe, suare pecah sket, gambar  tak brape terang, coz aku rakam gune enpon murah aku ni jek, hehe
da lepas buat kecoh, semua terbongkang tido, haha

        Di pagi raya,pergi sembahyang raya di masjid jamek , pehhh, ramai gile orang, sampai bentang tikar ,pastu sembahyang himpit2, nak sujud pon susah, smpai orang belakang sujud ciom tapak kaki aku, haha .tapi dalam sempit2 tu dapat jugak sembahyang, oke lah.!!  Dah abis sembahyang keluarga aku macam tahun2 sebelomnya beraya lah dekat rumah atok aku yang kat mersing ni jek,  lame jugak tunggu nak bersalam, sampai tertido,dah dekat tengah hari baru lah beraya/bersalaman .
video


da abis sesi air mata , sesi fotografi plak , tahun ni baju aku kaler purple,semua gelar KELAURGA RIBENA!!
hahax
ada lagi sorang adik, tapi xnak amek gmbr ,merajok!

family lelaki

lepas sesi fotografi, sesi bagi duet raya plak, dihulur jugak kepada aku, so, orang kata rezeki jangan ditolak, so, aku kebas jela!! haha

oke, abis la , lepas tu semua da buat hal masing2, tapi sebelum tu kitorang berkumpul ramai2 ,berborak la macam-macam cerita, sorang2 mulut memang x boleh diam, riuh je rumah.haha,seronok gile!!
oke, tu je nak story dulu, penat dah menaip, hehe,harap korang boleh kongsi camna hari raya korang jugak, daa
tengs 4 read, 

BYE!!