Backgrounds & Plaid Backgrounds
); -moz-border-radius-topleft: 0px; -moz-border-radius-bottomright: 0px; padding: 6px; Border: 10px solid #FF0080; margin:1em 20px; } -->
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Facebook Badge

Pages

Followers

Saturday, 23 July 2011

SUNYI :(

xtau la na post ape, tp aku nak post sebb ni jela time nak post , lepas ni dah balik U tu takde masa dah, dengan wifi nye bengong,


 ermm, sbnarnye  aku mmg ad 1 benda nak dluahkan nih, tp rsaw plak an,


oke,aku crite secara selamat, aku ada sdeyh la dgn seseorg nih, kadang2 aku ni mcm org bodoh je die buat, aku ni macam tade pape , aku dah lama sabar sbanrnye, tapi nak dilepaskn sabar ni pon x boleh,
apa aku boleh buat, so, aku kena sentiasa bersabar , nak lagi tepat, "ditelan mati emak,diluah mati bapak"
ha, mmg bole digunapakai la peribahasa ni dengan keadaan aku skrg.


aku kekadang rasa malas nak fikir pasal ni,xde pekdah, tp aku x boleh elak, aku mesti nak tringat,
dah bila tringat tu mula r nak berangan bnda2 yg bwat aku x senang , haih :(


aku slalo rasa SUNYI. .. lagi2 masa fes2 time masok U dulu , aku ni x pnah dok asrama, 
mula2 smpai biase la, dgn takde mmbe lagi an, perghh, rasa sunyi jek, 
ha! time ni aku perlu sangat seseorang tok teman aku, naikkn mud aku , tapi takde , klaw roomate aku klua an,
dox la dlm blik sorg2 ,haih bosannya, ape aku nak bwat, mesti aku tringat kt seseorang nih,
harap2 boleh la tlong teman aku, aku sllo gak mesej die time2 cmtu,
tp bile takde respon tu, haih, sdehnye rase, :(, rsa mcm orang tak dihargai, 


aku harap lepas ni ada lah orang yang boleh sentiasa teman aku bile2 masa jek.
aku perlukan orang mcm tu  :(

Tuesday, 19 July 2011

HAI, SOME U STORY

SALAM

hmm, suda lama taak post, da naek bersawang blog, semenjak smbung blaja kt U nih, tade masa tros nak update blog, kat sana susah, wifi ada tp mcm takde, so aku just guna klau btol2 perlu jek,


meyh aku crite sket pngalaman aku slps 2 bulan kt U tuh,


fes nak crita, pasal roomate aku, hehe, yela ,org pling dekat ngn kita kat sana an,
oke, roomate aku oke jek, sume baek2, 1 bilik 4 org
faiz, bob, mawi, aku.  mmg the beST r diorg nih,


yg lagi best nye, roomate aku sorg nih(mawi). org mersing gak,
haha, mmg kbetulan ,seng la nak balik, bole sama2 an,
aku crita lbih la psl dea coz dea part 1,sama ngn aku,
aku rasa mmg brtuah la dpt roomate cm die nih, sbb die ni pon jnis kuat bersukan gak, mcm aku
so, senang la petang2 nak ajk berjoging an, hehe, bola pon boleh maen, same jugak mcm aku ni yang gile bola, mempunyai klebihan mlot yang sntiasa brcakap, haha, bgoz la, sbb aku ni jnis pendiam, klau dea xde, sunyi kot rasa blik ,(tpi kkdg aku grm sbb aku xboleh nak bckp) haha!


oke, strosnyee nak crite la sket psal mmbe lame aku nih, FARHANAH ATIQAH,
dea pon dapat kat segamat gak,
hoho, aku rasa die kwn yg pling lama aku knal kt uitm tu, dari skolah rendah, naek skolah mnengah mmg kitorg same jek, tp fom 4 die pndah JB, tp kt U jumpe balik, wakaka, tak sangka plak an,





crita plak psal kelas akuh, yang diberi nama JCS1131A
dlm kelas ni juz ad 5 laki jek daripada 28 , haha so  ada 23 pompwan la
(ckop kuota), ada lbih lg tu, haha

emmm, oke la klas nih, bez gak r, mmg riuh sket, tp oke la
aku suka!


dari tarikh start masok aritu 21/5/2011 smpai la hari sabtu lps  16/7/2011 ,aku mmg stay kt U tuh, x pnah blik,
haha, gile kan, mmbe2 aku sume selalu jek blik, ad yang tiap minggu balik, tapi aku bru ni la blik, cuti mid sem,cuti sminggu, ni la tyme nak tulis blog nih, haha


blaja dkt U sgat jaUh berbeza dgn  skolah, suasana yang sangat berbeza, tiada lagi uniform,tiada lagi perhimpunan, kena pandai berjimat, n yang paling penting tiada lagi istilah "study last minute"
anda akan menyesal jika  berbuat begitu

SALAM



DOAKAN KEJAYAAN AKU DI SEMESTER 1 NI
:D